DE JEZUSFILM (in het Vlaams)

Agape Life België heeft 3 films vertaald in het Vlaams. De Jezusfilm, de Magdalenafilm en de kinderfilm. De Vlaams gesproken versie van de Jezusfilm kan je nu al bekijken op de site. Je kan de film ook bekijken op de Jesus Film Project App. Klik hieronder om de film te bekijken of te downloaden.

JEZUSFILM

SHINE

S- Share Faith   H- Hug ppl   I- Inspire   N- Njoy yourself   E- Equip others

Jongeren nemen al op jonge leefijd belangrijke beslissingen in hun leven. We ondersteunen die volgende generatie met het zetten van geestelijke stappen en het in standhouden van hun geloof in God. SHINE, de naam zegt genoeg! We dromen van jongeren die uitkomen voor hun geloof en Gods liefde tonen op school, in hun hobbies en in hun dagelijks leven. Ben je geïnteresseerd om de volgende generatie te helpen groeien?

VISIE&MISSIE

LEADERIMPACT

ELKE LEIDER KAN IMPACT HEBBEN

We bieden ondersteuning aan leiders die meer willen in het leven. Leiders die verlangen om in hun leven een blijvende impact achter te laten waarop anderen kunnen verder bouwen. We willen dat leiders liefde, blijdschap en vrede ervaren in hun persoonlijk en professioneel leven. Leiders beïnvloeden op hun beurt anderen: familie, vrienden, kennissen en collega's. Die diepgaande en positieve verandering zal onze wereld beter maken.

VISIE LeaderImpact

foto's leaderimpact lab maart 2023 Antwerpen

lab2023

120 leiders uit 16 europese landen op het LeaderImpact lab te Antwerpen.

lab2

© 2024 Agape Life Belgium