TEAM AGAPE LIFE BELGIE >>

Ralph en Elaine Elliott

Ralph en Elaine komen uit de USA en hebben vier volwassen kinderen. Ze werken 45 jaar voor CRU en Agape waaronder 20 jaar in Istanboel Turkije. Daar ontmoetten ze in 2003 Bob en Ria Verlackt. Na enkele jaren besloten Bob en Ria terug naar Belgie te keren en nodigden ze Ralph en Elaine uit om ook naar België te komen. In 2020 besloten Ralph en Elaine om van Istanboel naar Antwerpen te verhuizen en startten ze Agape Life Belgium op. Ze geven algemene leiding aan Agape en zijn de leiders van LeaderImpact, dat is een bediening dat zich richt op leiders en zakenmensen.

Leaderimpact

Bob en Ria Verlackt

Bob en Ria zijn 50 jaar getrouwd en hebben twee kinderen. Bob studeerde scheikunde en Ria gaf les aan verpleegkundigen. Omwille van Bob zijn werk woonden ze 10 jaar in Istanbul Turkije en daarna nog even in de VS. Ze zijn katholiek opgevoed en in Turkije zijn ze gestart met de Bijbel te bestuderen. Na hun pensioen werkten ze 10 jaar voor de Katholieke radiozender SPES in Brussel en daarna richtten ze samen met Ralph en Elaine Agape Life Belgium op. Agape focust op Jezus liefde voor ons. Beminnen is beslissen. De andere veranderen is onmogelijk, onszelf veranderen is mogelijk, met Zijn kracht. Zo ontstonden podcasts, door literatuur, ontmoetingen, intens spreken en luisteren met groeikansen, blijheid en energie.

 

Podcasts

Olivier Mertens

Olivier is gehuwd, heeft drieschoolgaande kinderen en woont in Hasselt. In 2020 kwam hij in contact met Ralph en Elaine Elliott en werd iets later aangeworven als Agape medewerker. Olivier heeft heel wat jaren ervaring als jongerenwerker (Paulus Gemeente Genk, Metro World Child New York en City Life Church Lummen). Bij Agape Life België leidt hij de jongerenwerking SHINE. 

Shine Europe

Jonathan en Heesuk Tae

Jonathan en Heesuk Tae komen oorspronkelijk uit Zuid-Korea en hebben in de loop der jaren veel gewerkt voor Cru (Campus Crusade). Ze hebben gewerkt onder universiteitsstudenten in verschillende Aziatische landen waaronder China en Singapore. Daarna hebben ze in Iran en Turkije gewoond en gewerkt. In Turkije werkten ze met studenten op een campus en ondersteunden ze de Iraanse kerk.
Ralph en Elaine, de oprichters van Agape België, werkten met hun 10 jaar samen in Turkije.
Jonathan en Heesuk gaan hun bediening voortzetten onder studenten in Leuven en willen ook werken onder Iraniërs in België. 
 

© 2024 Agape Life Belgium