...ZODAT ELKE BELG IEMAND KENT DIE JEZUS ECHT VOLGT...

 

 

 

 

 

 

 

AGAPE LIFE BELGIË

Agapè Europe

Agapè Europe is de Europese afdeling van Campus Crusade for Christ International en is in meer dan 22 West- Europese landen actief. Agapè Life België hoort daar sinds kort ook bij.

Agapè

Agapè is het Griekse woord uit de Bijbel voor Gods onvoorwaardelijke liefde voor ons.

Visie Agapè België

Wij verlangen ernaar om christenen, die in de kracht van de Heilige Geest wandelen, te zien uitreiken naar andere mensen...zodat elke Belg iemand kent die Jezus echt volgt.

DE JEZUSFILM (in het Vlaams)

Agape Life België heeft 3 films vertaald in het Vlaams. De Jezusfilm, de Magdalenafilm en de kinderfilm. De Vlaams gesproken versie van de Jezusfilm kan je nu al bekijken op de site. Je kan de film ook bekijken op de Jesus Film Project App. Klik hieronder om de film te bekijken of te downloaden.

JEZUSFILM

LEADERIMPACT

ELKE LEIDER KAN IMPACT HEBBEN

We bieden ondersteuning aan leiders die meer willen in het leven. Leiders die verlangen om in hun leven een blijvende impact achter te laten waarop anderen kunnen verder bouwen. We willen dat leiders liefde, blijdschap en vrede ervaren in hun persoonlijk en professioneel leven. Leiders beïnvloeden op hun beurt anderen: familie, vrienden, kennissen en collega's. Die diepgaande en positieve verandering zal onze wereld beter maken.

maak impact!

SHINE

S- Share Faith   H- Hug ppl   I- Inspire   N- Njoy yourself   E- Equip others

Jongeren nemen al op jonge leeftijd belangrijke beslissingen in hun leven. We ondersteunen die volgende generatie met het zetten van geestelijke stappen en het in standhouden van hun geloof in God. SHINE, de naam zegt genoeg! We dromen van jongeren die uitkomen voor hun geloof en Gods liefde tonen op school, in hun hobby's en in hun dagelijks leven. Ben je geïnteresseerd om de volgende generatie te helpen groeien?

We glow in the dark

© 2023 Agape Life Belgium