art of faith festival 2024

EXPERIENCE

Het Art of Faith Festival is een ongedwongen plaats waar het christelijk geloof beleefd kan worden. Christelijke muziek, workshops, sport spel, allerlei vormen van creativiteit en overnachtingsmogelijkheden maken de festivalervaring echt uniek.
Internationaal bekende bands of lokaal onontdekte parels: de rode draad is christelijke muziek. Muziek biedt een toegankelijke context en heeft in zichzelf iets verbindend. Het brengt mensen samen, en daar is het ons om te doen. Want wanneer we samenkomen en elkaar ontmoeten in Gods Geest, dan gebeurt er iets bijzonders.

ENCOUNTER

Het Art of Faith Festival wil echte ontmoeting mogelijk maken, om zo te leren van elkaar en over God. We besteden daarom veel aandacht aan ontmoetingskansen, ruimte voor uitwisseling en gezamenlijk gebed. Lekker eten of drinken hoort hier onlosmakelijk bij.
Tegelijk willen we dat het festival een getuigenis is van eenheid onder christenen. Jong of oud, katholiek of protestant; allemaal anders, maar één in Christus. Het is deze bijzondere eenheid die we willen beleven, vieren en uitdragen met het Art of Faith Festival.

ENCOURAGE

Het Art of Faith Festival is een plaats waar men ervaart dat men niet alleen is, niet als persoon en niet als christen. Het is de plaats waar men opgebouwd en bemoedigd wordt door het samenzijn en via hedendaagse christelijke muziek, seminars en getuigenissen.
We willen dat het festival een plaats is waar men nieuwe dimensies van Gods liefde en genade ervaart, en waar je bemoedigd wordt om jouw plek in de maatschappij nog betekenisvoller te kunnen invullen. We willen concrete handvaten bieden om het persoonlijke geloofsleven vorm te geven, om zo zout en licht te kunnen zijn in de eigen omgeving.

Meer info over het festival

Website

Bestel hier je groepsticket voor het festival aan een voordelige prijs

Groepsticket

The Good Weather Forecast: Headliner op het Art Of Faith Festival

The Good Weather Forecast uit Duitsland richtten 10 jaar geleden hun band op. Succes is niet waar het hen om te doen is. Naast hun muziekcarrière zijn ze ook gepassioneerde christenen. Je kan hen zien op mainstream rockfestivals, in tv-programma's en op kleine clubpodia, maar ook op honderden middelbare scholen over de hele wereld. Dat laatste is een belangrijk onderdeel van hun bediening. Hun energieke en optimistische muziek is constant in ontwikkeling, hun boodschap blijft dezelfde. Good Weather Forecast wil mensen inspireren en een glimp van Gods schoonheid en liefde zichtbaar maken.

De band is HEADLINER op zaterdag 4 Mei op het hoofdpodium van het Art Of Faith Festival!

Lees meer

© 2024 Agape Life Belgium