LEADERIMPACT

ELKE LEIDER KAN IMPACT HEBBEN

We bieden ondersteuning aan leiders die meer willen in het leven. Leiders die verlangen om in hun leven een blijvende impact achter te laten waarop anderen kunnen verder bouwen. We willen dat leiders liefde, blijdschap en vrede ervaren in hun persoonlijk en professioneel leven. Leiders beïnvloeden op hun beurt anderen: familie, vrienden, kennissen en collega's. Die diepgaande en positieve verandering zal onze wereld beter maken.

Website LeaderImpact

SHINE

S- Share Faith   H- Hug ppl   I- Inspire   N- Njoy yourself   E- Equip others

Jongeren nemen al op jonge leefijd belangrijke beslissingen in hun leven. We ondersteunen die volgende generatie met het zetten van geestelijke stappen en het in standhouden van hun geloof in God. SHINE, de naam zegt genoeg! We dromen van jongeren die uitkomen voor hun geloof en Gods liefde tonen op school, in hun hobbies en in hun dagelijks leven. Ben je geïnteresseerd om de volgende generatie te helpen groeien?

Website Shine Europe

ATHLETES IN ACTION

ELKE ATLEET KAN INVLOED HEBBEN

Sport is niet alleen een nuttige vrijetijdsbesteding maar ook een belangrijk onderdeel van de maatschappij dat doordrenkt zou moeten worden met Gods liefde. We willen atleten helpen om de hoop en het doel van het leven te vinden door het volgen van Jezus. We rusten hen uit om sport te gebruiken als springplank om anderen te bereiken met het evangelie. Door te dienen, te trainen en atleten uit te zenden bouwen we mee aan een beweging die ervoor  zorgt dat iedereen wel iemand leert kennen die Jezus echt volgt.
Ben je een atleet en wil je Jezus echt leren volgen en ook anderen hierin laten groeien? Stuur ons een mailtje.

Email ons

© 2023 Agape Life Belgium