DE JEZUSFILM (in het Vlaams)

Waarom de Jezusfilm?

De Jezusfilm brengt het verhaal van Jezus tot leven. Agape wil dat iedereen overal ter wereld iemand kent die Jezus echt volgt. Daarom geloven we dat de film een ideale aangelegenheid is om Jezus beter te leren kennen. Een ontmoeting met Jezus verandert je leven en is de eerste stap om Hem te volgen. De film is met meer dan 2020 vertalingen, de meest vertaalde film in de geschiedenis. De film werd meer dan 6,2 miljard keer bekeken en is daarom ook de meest bekeken film in de geschiedenis.

De Jezusfilm vertaald in het Vlaams

Wie Jezus ontmoet--wie Hem ziet lachen, wie Hem hoort spreken in zijn eigen taal, en eigen accent--is voor altijd veranderd. Recent hebben we de Jezusfilm vertaald in het Vlaams!

Naast de Jezusfilm zijn er ook nog twee andere films vertaald: De Magdalenafilm (bekeken door de ogen van Magdalena) en de kinderversie van de Jezusfilm (bekeken door de ogen van kinderen).

The Jesus Film Project App

Het Jesus Film Project heeft films, getuigenis, cartoons en andere manieren die het verhaal van Jezus delen, al vertaald in meer dan 2000 talen. Als je de film in een andere taal wilt bekijken of meer wilt weten over de geschiedenis van de Jesusfilm, klik dan hieronder om naar The Jesus Project pagina te gaan.

Meer info over de app

Next Steps

Jezus leren kennen

Knowing Jesus Training:

De Knowing Jesus training bestaat uit 61 korte delen die elk een verhaal van Jezus vertellen. Elk verhaal heeft een speciale boodschap, zodat je Jezus beter leert begrijpen, en dat allemaal in je eigen taal. We gaan binnenkort groepjes opstarten die deze training geven. Als je interesse hebt om deel te nemen aan een groep, stuur dan een email naar: agapelifebelgium@gmail.com .

Meer info over de training

© 2023 Agape Life Belgium